Karapınar’da Alkol Yüklü Tır Tarlaya Girdi: Maddi Hasar Meydana Geldi
Konya’nın Karapınar ilçesi Akören mevkiinde, S.S 'nin kullandığı 35 ATT 234 plakalı alkol yüklü bir tır, lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak tarlaya girdi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, yaklaşık 1 kilometre boyunca tarla içinde ilerledikten sonra durabildi.
Ereğli istikametine seyir halinde olan tırın lastiği aniden patlayınca, araç kontrolden çıkarak yol kenarındaki tarım arazisine yöneldi. Tırın geçtiği alanda ekili ürünler zarar gördü. Kazada, tırda yüklü olan alkol şişeleri yola ve tarlaya saçıldı.
Olayda şans eseri yaralanan olmadı. Tır sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, araçta ve tarım arazisinde maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen ekipler, yolda ve tarlada gerekli güvenlik önlemlerini aldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıld